3 hodnocení

Papírový sáček na pečivo hnědý 150x100x50

Vyměňte plastové sáčky za ekologickou variantu. Náš přírodní papírový sáček je vyrobený z pevnějšího papíru, takže se svému plastovému protějšku hravě vyrovná. Zároveň je přírodní materiál šetrný k životnímu prostředí.

Oceníte ho při balení pečiva, ale i menších produktů a dárků.

Skladem
Kód: PS010-10
0,30 Kč 0,36 Kč včetně DPH 300 Kč / 1000 ks
Kategorie: Obaly
Hmotnost: 0.002 kg
Barva: Hnědá
Materiál: Papír
Rozměr: 15x10
Tvar: Obdélník
Typ: Ekologické
Účel: Na pečivo
Velikost: Malé
Vlastnost: S možností potisku
Délka: 150mm
Šířka: 100mm
Hloubka: 50mm
Materiál: Papír+PE
Počet v balení: 1000ks
Počet v kartonu: 1000ks

Papírové sáčky jsou stylovou možností, jak bezpečně zabalit produkty či jídlo, ale především šetří přírodu a rozkládají se podstatně kratší dobu než mikrotenové sáčky. Naše přírodní papírové sáčky jsou vyrobeny z papíru a recyklovatelného materiálu PE a díky jejich pevnému materiálu je lze také opakovaně použít. Právě recyklovatelný plast zajistí, že vám obsah sáčku neproteče a nic nezamastí

Hnědý sáček se vám bude hodit pro balení nejen pečiva či jiných pochutin, ale také na drobné zboží a dárky. Jeho jednoduchý vzhled navíc můžete rychle ozvláštnit svým vlastním logem.

 

Výhody přírodního papírového sáčku:

✅ Ekologický materiál

✅ Minimalistický vzhled, který můžete hravě přizpůsobit své značce

✅ Pevný a funkční materiál

✅ Bez zápachu či chuti

✅ Široké množství využití


Rozměr tohoto sáčku je 15x10x5 cm, takže je vhodný pro menší pochutiny, šperky a jiné drobnosti. Můžete si ale vybrat hnědý papírový sáček různých velikostech dle vaší potřeby. Další variantou je také bílý papírový sáček.

 

Podívejte se i na naše další ekologické obaly na potraviny:

♻️ Papírové krabičky a boxy

♻️ Papírové tašky

 

♻️ Ekologická stopa:

Přestože papírové obaly patří mezi ekologické varianty balení, neměli bychom zapomínat, že špinavé sáčky od jídla nepatří do tříděného odpadu. Jejich správným tříděním pomáháte šetřit životní prostředí.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: